16 Kasım 2012 Cuma

6 aylık hamile Tümay Özokur’un “Annenin Günlüğü” programı başlıyor! Bir bebeğin hayata geliş hikayesi Türkmax ekranlarında!



  


Türkmax ekranlarında, çocuk sahibi olan ve bekleyen ailelere rehberlik edecek “Annenin Günlüğü” programı başlıyor. İkinci çocuğuna hamile olan Tümay Özokur, hamilelik süreci ile doğum ve doğum sonrası tecrübelerini uzman konuklarla birlikte Türkmax izleyicileriyle paylaşacak.
Digiturk’ün 21. kanalı Türkmax’ta, Kasım ayında yepyeni bir aile ve çocuk programı başlıyor. 6 aylık hamile Tümay Özokur’un hazırlayıp sunacağı programın ilk bölümü, 17 Kasım Cumartesi günü 11.00’da ekrana gelecek.
Tümay Özokur’un, hamilelik süreci ile doğum ve doğum sonrası tecrübelerini uzman konuklarla birlikte Türkmax izleyicileriyle paylaşacağı program her hafta Cumartesi günleri yayınlanacak.
İkinci çocuk geliyor
İkinci kez anneliğe adım atacak olmanın heyecanını yaşıyan Özokur, oğlu Dora’yla birlikte bu heyecanını izleyicileriyle adım adım paylaşmaya hazırlanıyor. Özokur, bilinçli yaşamak isteyen ailelere, hamileliğinin tüm aşamalarını ve bir bebeğin gelişim sürecini anlatacak. Programda, anne-bebek sağlığı, doğru beslenme ve spor, anne ve çocuğun  
ruh sağlığı, aktivite atölyesi, anne mutfağı, eğitim köşesi ve hukuk köşesi bölümleri yer alacak.
İlk programda ‘amniyosentez’ anlatılacak
17 Kasım Cumartesi günü 11.00’da yayınlanacak programın konusu, gebelik sırasında genetik hastalıkların araştırılması ve bazı hastalıkların tedavisi amacıyla uygulanan “amniyosentez” olacak.
Tümay Özokur 2006 yılında oğlu Dora’ya hamileyken, hamilelik sürecinin tüm safhalarını paylaştığı “Anne Oluyorum” adlı programı hazırlamıştı. 2010 yılında Showmax kanalında “Dora’ca” adı ile devam eden program, geçen sezon ve bu sezon Turkmax’da “Ağaç Yaşken Eğilir” ile  Dora ve benzer yaştaki çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla sürdürüldü.

Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0