15 Haziran 2012 Cuma

Konfeti Gold’la kutlamalar başlasın!



Konfeti Gold bekarlığa veda ve doğum günü ürünleriyle hayatınızın en özel günlerini daha da eğlenceli ve unutulmaz kılmak için hizmete açıldı!

                                                                  

Evlilik hazırlığında olanlar için birbirinden lezzetli ve tasarımıyla fark yaratan nikah şekerleri, düğününüzün temasına uygun nikah davetiyeleri, masa süsleri, düğün partisi için eğlenceli maskeler,gözlükler ve çok daha fazlasıwww.konfetigold.com’da!
Konfeti Gold’da bekarlığa veda gecenizi unutamayacağınız bir eğlenceye dönüştürmek için gelin adayı ve arkadaşlarına kişiselleştirilebilen sürpriz hediyeler, tüm bakışları bekarlığa veda ekibine toplayacak eğlenceli maskeler, gelin adayına ‘Bachelorette’ kuşakları, duvaklı şapkalar ve balonlar bulabilirsiniz.
Baby Shower ve miniğinizin doğum günü için farklı temalarda birbirinden özel dekorasyon ürünleri ve kişiye özel hediyelik ürünler de Konfeti Gold’da!
Doğum günü, düğün, bekarlığa veda ve baby shower gibi özel günleriniz için aradığınız tüm ürünleri Konfeti Gold sizin için bir araya topladı, size sadece yüzlerce eğlenceli ürün arasından seçim yapmak kaldı!
Konfeti Gold’la özel günlerinizi planlamak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı!


Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0