2 Nisan 2014 Çarşamba

Ödüllü Anne-Bebek Aktivite Grubu Baby Sensory Türkiye'de




Dr.Lin Day tarafından 16 yıl önce İngiltere’de kurulan Baby Sensory’nin Dünyanın 21 ülkesinde 600'den fazla merkezine iki tane daha eklendi. 0-3 yaş çocukların bilişsel, sosyo-duygusal ve bedensel gelişimine bilimsel ve eğitsel destek veren ve bu alanda dünya çapında aldığı ödüllerle başarısı tescillenen Baby Sensory Türkiye şubesi, Anadolu yakasında Ataşehir, Avrupa yakasında Göktürk'te açıldı. Dünyaca ünlü çocuk gelişimi merkezinde 0-3 yaş arası çocuklar için uzmanlar tarafından geliştirilen programların yanı sıra ebeveynler için de bilgiler sunuluyor ve çok çeşitli eğitimler veriliyor.
"Haftada 1 saat ayırarak çocuğunuzu ve kendinizi başarılı 1 geleceğe hazırlayın" sloganıyla ilk etapta 0-7 ve 7-13 ay bebek ve ebeveynlerine kapılarını açan Baby Sensory; dünyada doğumdan itibaren 0-13 aylık bebekler için özel olarak tasarlanmış tek program olma özelliğini taşıyor.
Baby Sensory’ de bebeklerin duyu ve hareket gelişimi, oyun, müzik ve bebek işaret dili aktivitelerinin ağırlıklı işlendiği ana programın yanında farklı yaş seviyelerine uygun bu derslerin yanı sıra “Bebek İşaret dili”, “Bebek masajı” “Anne Bebek yogası”, “Doğuma Hazırlık”, gibi hem annenin hem de bebeğin sağlıklı gelişimini destekleyen programlar da bulunuyor.



Bebeklerin fiziksel, bilişsel,psiko-sosyal ve dil gelişimleri ile kendilerini ve çevrelerini keşfetmelerini kolaylaştıran Baby Sensory'de bebekler ebeveynleriyle katıldıkları bir saatlik eğitim boyunca müzik, ritm ve şarkılar eşliğinde zengin eşsiz deneyimler yaşıyorlar. Böylece çocukların görme, dokunma, işitme, koklama, hareket ve konuşma yetenekleri daha hızlı gelişiyor.
Baby Sensory merkezleri sadece çocukların eğlenerek öğrendikleri ve sosyalleştikleri değil, ebeveynlerin de çocuklarının gelişimini birebir yaşayarak gözlemlediği, uzmanlardan bilgi aldığı ve diğer anne babalarla paylaşım fırsatı buldukları bir merkez olma özelliğine sahip.
“Baby Sensory doğum günü partisi” çocukların hem eğlendikleri hem de öğrendikleri çok özel bir doğum günü programı. Birbirinden farklı doğum günü temalarının sunulduğu Baby Sensory’de yetişkinler çocuklarıyla birlikte bu özel günün keyfini çıkarma fırsatı buluyor.
Eğitimler; Uzman Psikolojik Danışman Duygu Pekel Göksel tarafından veriliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa, Baby Sensory'nin Türkiye'de şubeleşmek için öncelik verdiği şehirler arasında bulunuyor. Baby Sensory Türkiye olarak bölge bayilikleri yoluyla, bayilere daha büyük iş fırsatları sunma konusunda da çalışmaları devam ediyor.
Telefon:02163171008


Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0