10 Nisan 2014 Perşembe

BEBEĞİNİZİN DÜNYASINI TASARLAYIN




babyland.com tüm dünyada ailelerin yaygın olarak kullandığı “Hediye Listesi” sistemini Türkiye’ye taşıdı. Bu sayede hamile ve annelerin bebekli hayatı artık çok daha kolay olacak.

Bebekler, bebek sahibi anneler ve hamileler için 10.000’den fazla ürün ve hizmet çeşidinde alışveriş imkanı sunan babyland.com, yeni Hediye Listesi özelliğiyle tüm annelere bebekli hayatlarını istedikleri gibi tasarlama imkanı veriyor.


Babyland.com internetten satın almanın konforu ve avantajlarını sunarken hediye Listesi sistemiyle bebeğe ve anneye gelen hediyelerin amaca, beğeniye uygun olmasını hedefleniyor. Geniş ürün yelpazesinde her çeşit bebek giyiminden bebek arabalarına, mutfak malzemelerinden organik ürünlere, sağlık gereçlerinden oyuncaklara, bebek yüzme kurslarından anne-bebek yogasına kadar her şey bulunuyor. Kullanıcılar isterse bu ürün ve hizmetleri direkt olarak da satın alabiliyor. Veya bir Hediye Listesi oluşturarak sevdiklerinin onlara bu listeden hediye almasını bekleyebiliyor.


Babyland.com ürün çeşitliliğinin yanı sıra, anneler için rehberlik hizmeti veren liste önerileri de sunuyor; “Hamilelikte ihtiyaçlar nelerdir?”, “Doğum sonrası ve hastane çıkışında neler gerekir?”, “Diş buğdayı, doğum günleri, özel partiler için özel hediyeler neler olabilir?”, “Bebeğiniz için banyoda, tuvalette nelere ihtiyaç duyarsınız?” gibi sorulara da cevap veren liste örnekleri, kullanıcılara rehberlik hizmeti sağlıyor.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0