28 Nisan 2014 Pazartesi

Hayalinizdeki parti, Bebek Partileri ile gerçek olsun!




Son zamanların yükselen trendi Baby Shower Partileri, çocuğunuz için birbirinden farklı ve eğlenceli konseptlerle hazırlanmış Doğum Günü Partileri, en heyecan verici anlarınızı dostlarınızla kusursuz bir şekilde paylaşmanızı sağlayacak olan Diş Buğdayı Partileri ve Doğum Odası Süslemeleri, bundan böyle Bebek Partileri ile çok daha renkli, çok daha heyecanlı!


Partini seç, harekete geç!

Doğuma sayılı haftalar kala, anneye moral verme ve bebeğin gelişini kutlama amacıyla düzenlenen Baby Shower Partileri hayatımıza gireli çok olmadı ama çok sevdik ve çabuk benimsedik. Bebek Partileri; özel bir konsept dahilinde hazırlanan süslemeler, cupcake’ler, pastalar, misafirlerinize dağıtacağınız aksesuarlar ve çeşitli sürprizleri içeren renkli mi renkli, sevimli mi sevimli detaylar ile bu özel partileri unutulmaz birer anıya çeviriyor.
Bebeğinize “Hayatımıza hoş geldin” diyeceğiniz gün, özel bir hazırlık gerektiriyor. Bu hazırlığı sizin yerinize en ince ayrıntılarına kadar düşünerek hazırlayan Bebek Partileri, mutluluğunuzu paylaşmaya gelen tüm misafirleri Doğum Odası Süsleme hizmeti ile evinizde ağırlar gibi ağırlamanızı sağlıyor. Sizin için özel olarak tasarlanmış çikolatalar, kurabiyeler, minik su şişeleri, süslemeler, loğusa terlikleri, anı defteri ve daha bir çok sürprizle bu günü renkli bir şölene çeviriyor. Bugüne ait fotoğraflarla bebeğinize ömrünün sonuna kadar saklayacağı hatıralar bırakmış olacaksınız.


0-12 yaş arası çocuğunuz için evinizde ya da seçtiğiniz herhangi bir mekanda hayatının en eğlenceli Doğum Günü Partisi’ni vermeye hazır mısınız? Bebek Partileri; Yarış Arabaları, Spiderman, Peri Masalı, Hello Kitty, Arı Konsepti, Mickey Mouse konseptleri arasından seçeceğiniz herhangi biri ile hazırlayacağı partiyi hem siz hem çocuğunuz hem de misafirleriniz için unutulmaz kılacak.

Bebeğiniz büyüyor! İşte ilk dişi çıktı bile… Ülkemizde yıllardır kutlanan en güzel geleneklerden biri olan Diş Buğdayı, Bebek Partileri’nin hazırladığı özel etkinliklerle zamanın ritmine ayak uyduran eğlenceli ve modern partilere dönüşüyor. Sizin için özel olarak tasarlanmış süslemeler, kurabiyeler, pastalar ve aksesuarlarla bugünü sevdiklerinizle birlikte çok özel bir şekilde geçirebilirsiniz. Siz hayalinizi anlatın, Bebek Partileri onu gerçeğe dönüştürsün.

Bir Atalante Organizasyon hizmeti olan ve 23 Nisan günü gerçekleştirilen  ilk partisiyle birlikte organizasyonlarına başlayan Bebek Partileri’ne https://www.facebook.com/bebekpartileri veya www.bebekpartileri.com adresinden ulaşabilirsiniz. 


Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0