14 Nisan 2014 Pazartesi

GERÇEK KARDA BENZERSİZ EĞLENCEYE GİTMEK İSTER MİSİNİZ?


Dört mevsim kış sporlarının yapılmasına ve kar oyunlarının oynanmasına olanak sağlayan Türkiye’nin ilk snowparkı “Torium Snowpark” ise çocuklara ve ailelerine
gerçek kar üzerinde alternatif bir eğlence fırsatı sunuyor.
Torium Alışveriş Merkezi içerisindeki Türkiye’nin ilk ve tek kapalı kar eğlence merkezi “Torium Snowpark”ın, kar kalitesi ve atmosferi ile Uludağ ve Kartalkaya gibi önemli kayak merkezlerini aratmayan eğlence alanında kar yarışmalarından kızakla kaymaya, kartopundan kardan adam yapmaya kadar birçok eğlenceli kış oyununu oynayabilecek, herkes kış atmosferinin tadını doyasıya çıkaracak.


Yanısıra uzman eğitmenler tarafından hazırlanan programlarla Snowpark, 100 metre uzunluğundaki 6 sıçrama rampalı snowboard ve kayak eğitim parkurlarıyla kış sporuna ilgi duyanlara haftanın 7 günü hizmet veriyor. Ziyaretçiler, eğlence alanında bulunan 9 adet Snowtubing parkurunda gönüllerince kayabiliyorlar. 130 kişi, kayak ve snowboard pistlerinden ise 70 kişinin aynı anda yararlanabildiği Snowpark’ta, misafirler kıyafet dahil her türlü kayak malzemesini yanlarında taşımaya gerek duymadan tesisten temin edebiliyor.


Eğer sizde bu eğlenceyi deneyimlemek istiyorsanız size bir hediyem var;
Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızdan paylaşın ve beni takip etmeniz, çekiliş için yeterli..ertugrul.esra@gmail.com bana iletşim bilgilerinizle birlikte e-mail atarak çekilişe katılabilirsiniz.
20 Nisan'a başvuranlar arasından bir talihliye bu eğlenceyi hediye edeceğim.

·         Biletler 3 kişiliktir
·         5 nisan – 31 mayıs 2014 tarihleri arasında geçerlidir
·         (resmi tatiller ve hafta sonları hariç )
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0