2 Nisan 2014 Çarşamba

5. MİNİ SÜPER STAR ÇOCUK ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR, HERKESİ HARİKA BİR GÜN GEÇİRMEYE ÇAĞIRIYOR…




Tüm katılımcılarına miniklerin şaşırtıcı gösterileri, birbirinden keyifli aktiviteler, ünlü konuklar ve sürpriz hediyelerle harika bir gün vadeden Mini Süper Star Çocuk Etkinliği’nin 5.si, 20 Nisan 2014 Pazar günü, 11.00 - 17.00 saatleri arası İstanbul Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleşiyor. Mini Süper Star Çocuk Etkinliği, küçük büyük herkesi gün boyu muhteşem zaman geçirmeye bekliyor… 

Miniklerden Şaşırtıcı Gösteriler… 

Mini Süper Star Çocuk Etkinliği’ne katılan anaokullarından minikler, gösterileri ile tüm konukları büyülüyor. Gösterilere katılan tüm okullar ve minikler, sponsor firmalar tarafından sağlanan birbirinden değerli ödüllerin sahibi oluyor. Bu yıl Berna Abla Çocuk Yuvası, Buğra Çocuk Evi, Özel Yeşilköşk Anaokulu, Gökyüzü Eğitim Kurumları, Yaşam Çiçekleri Anaokulu, Kiraz Anaokulu, Müzik ve Tiyatro Okulu ile Çengelköy ve Pendik Çizgim Milenyum Eğitim Kurumları gösterileriyle herkesi büyüleyecek. 

Birbirinden Keyifli Aktiviteler…   

Mini Süper Star Çocuk Etkinliği’nin tüm konukları, muhteşem etkinliklerle gün boyu unutulmaz anlar yaşıyor. Bu yılki organizasyona palyaço gösterisi, yüz boyama etkinliği, oyun hamuru atölyesi ve Chicco’nun sponsorluğunda gerçekleşecek ödüllü bebek emekleme yarışması damgasını vuracak. 

Caillou, Marsupilami ve Tarçın; Mini Süper Star’da…

Caillou, Marsupilami ve Pocoyo gibi birbirinden sevimli kahramanlar, Mini Süper Star Çocuk Etkinliği’nde bu yıl çocuklarla bir arada olacak. Çocuklar, onlarla gönüllerince vakit geçirip fotoğraf çektirme fırsatı bulacak. 

Ünlü Markalar Mini Süper Star’a Sponsor… 

5. Mini Süper Star Çocuk Etkinliği’ne Meltem Bebek & Genç Odası ve New Life Innovative Food Supplements co-sponsor, Chicco ise özel sponsor olarak destek veriyor. VİKO ve Vileda gibi değerli markaların ürün sponsoru olduğu Mini Süper Star’a Bebeğim ve Biz, Anne Bebek, Baby&You, Ebebek dergileri de basın sponsoru olarak katkı sağlıyor. Reis Gıda, ING Bank, Şanlı İlaç Sek Süt, Can Bebe ve Yumurcak Dünyası gibi önemli markalar da katılımcı olarak organizasyonda yer alıyor.  



Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0