12 Mart 2014 Çarşamba

" Sizin için küsurat, bizim için bir hayat "

" Aferim sana Cem Abi "



Ülkemizde her yıl, binlerce çocuğumuzun ansızın yakalandığı, en güzel yaşlarında okulundan, evinden ve ailesinden ayrı kalarak geçirdiği ve en önemlisi de tedavisi çok uzun ve çok pahalı olan lösemi hastalığı, en çok düştüğü yeri yakıyor.
Ancak, duyarlı insanların maddi ve manevi destekleri ile bu hastalığın pençesinden kurtulmak mümkün.

Ünlü Sanatçımız Cem Yılmaz’da işte tüm bu sorunlardan yola çıkarak Lösemili çocuklarımızın tedavilerine katkı sağlamak üzere kolları sıvadı.

LÖSEV tarafından "Sizin İçin Küsurat, Lösemili Kardeşlerimiz İçin Bir Hayatsloganıyla başlattığı bağış kampanyasında kameraların karşısına geçti.

Kampanyadan elde edilecek küsuratlar, lösemili çocuklar için inşa edilmesi planlanan tam donanımlı hastane için kullanılacak. Kampanya partneri Firma ve Markalarla ile yapılacak işbirliği sonucu Türkiye genelinde kredi kartı ya da nakit alışveriş yapan müşterilerin alışveriş tutarlarındaki küsurat, bir sonraki elli kuruşa tamamlanarak LÖSEV’e aktarılacak ve bu yolla gerçekleşecek birikimler hayat kurtaracak.

Lösemili çocuklar, aileleri, kanser hastaları ve gönüllülerden oluşan büyük LÖSEV Ailesi şimdi Kurumsal Sosyal Sorumluluklarının farkında ve bu ülkenin çocuklarını sağlıklı yarınlara kavuşturmak için kampanyaya hangi firmaların destek olacağını heyecanla bekliyor
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0