19 Mart 2014 Çarşamba

Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası ile Maksimum Verimlilik



Lansinoh 30 yıllık emzirme deneyimi ile emziren annelere ihtiyaç duydukları cesaret ve desteğin yanı sıra, yaşadıkları sıkıntılara pratik çözümler getiren ürünler sunmaktadır. Lansinoh’un emziren annelere özel olarak sunduğu yüksek kalitedeki ürün gamı, 30 yıllık emzirme deneyimi ve bilimsel araştırmaların sonucu olarak ortaya çıkmaktadır. Lansinoh’un en yeni ürünü Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası emziren annelerin daha konforlu ve daha etkili süt sağmasına yardımcı olmak için geliştirilmiştir.




Lansinoh’un yeni ürünü, Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası ile

3 farklı sağım stili -  ile maksimum konfor ve süt üretimi

Maksimum verimlilik - çiftli olarak kullanıldığında daha az zamanda daha çok süt elde etme imkanı 

 Hijyenik tasarım - kolay kullanım ve temizlik

Lansinoh’un yeni ürünü “Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası” annelerde süt üretimini tetikleyen “uyarı fazı” ve sütün akışını maksimize eden “sağım fazı” ile annelere daha etkili süt sağım imkanı sunmaktadır. Üç farklı sağım stili ve ayarlanabilir vakum gücü ile her annenin konforuna uygun süt sağım seçenekleri ile maksimum konfor sağlamaktadır.
“Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası” annelerin tercihine göre tekli ya da çiftli pompa olarak kullanılabilir. ConfortFitTM göğüs yastığı pompanın anne göğsüne yumuşak ve nazikçe yerleşmesini sağlar. 

Hafif, kolay taşınabilir kompakt dizaynı, sağım süresini ve sağım seçenekleri ile ilgili bilgi sunan LCD ekranı ve şık taşıma çantası ile annelere kullanım kolaylığı sağlamaktadır. 
Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası çiftli pompa olarak kullanıldığında daha az zamanda daha çok süt elde etme imkanı sunar. 
Diğer pompalara göre daha sessiz çalışır. Tasarımdaki diyafram sistemi ile sütün motora kaçışı engellenir ve hijyenin devam etmesi sağlanır.


Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0