9 Ekim 2013 Çarşamba

CHICCO’DAN HEDİYE:DOĞUM ODASI SÜSLEMESİ

Bebeklerin mutluluğunu esas alan Chicco, mutluluğun bebekken başlayan bir yolculuk olduğunu ve bebekleri nasıl mutlu edebileceğini düşünerek yeni bir proje tasarladı.

Chicco, proje kapsamında 1000 TL ve üzeri tek seferde en az 5 farklı ürün alanlara 250 TL’lik hediye çeki, 1500 TL ve üzeri tek seferde en az 5 farklı ürün alanlara 500TL’lik hediye çeki, 2500 TL ve üzeri tek seferde en az 10 farklı ürün alanlara 750 TL’lik hediye çeki, 3.000 TL ve üzeri tek seferde en az 10 farklı ürün alanlara ise 2000 TL değerinde hastane bebek odası süsleme paketi hediye ediyor. İndirim çekleri 21 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında, hastane bebek odası süslemesi ise 21 Ekim itibariyle bir yıl boyunca geçerli oluyor.

Bebeğin dünyaya geldiği andan büyüyene kadar ailelerin her zaman yanında olan Chicco, bu yolculuğa ilk adımı yine ailelerin yanında yer alarak atıyor. Bebeğin dünyaya gözlerini açacağı ve ailesiyle tanışacağı anı asla unutalamayacak bir deneyime dönüştürmek için hastane odasını sıcak, samimi bir ortam haline getiriyor. Chicco, anne ve babaların zevk ve düşüncelerini bir araya getirerek düzenleyeceği bebek odasıyla, bebeklerin yaşama merhaba deyişleri için büyülü bir atmosfer hazırlıyor.


Chicco Pazarlama Müdürü Filiz Bekik projeyi şöyle tanımlıyor: ‘Chicco, yeni doğan bir bebeğin tüm ihtiyaçlarını kaliteli ve inovatif ürünleriyle karşılarken bu özel anda anne ve babaların bütçelerine de destek oluyor. Bu özel alışverişte anne ve babaların çok fazla marka ve seçenek arasında kaybolmadan bütçelerini en efektif şekilde kullanmalarını sağlıyor. Böylelikle yeni doğan bebeğin aileye kattığı mutluluk kat kat artıyor.’
Paket içeriğinde kapı süsü, anne yatak ayak ucu süsü, bebek yatak süslemesi, 50 adet özel tasarım bebek şekeri, 50 adet özel tasarım hediyelik, 25  adet lavanta kesesi, bebeğin  isminin yazılı olduğu konsept pano, etiketli peçeteler, bebek çerçevesi, oyuncak, bebek sepeti, anı defteri ve kalemi, altın yastığı, doğum künyesi, 25 adet tasarım etiketli su şişesi ve 25 adet tasarım etiketli lohusa şerbeti bardağı yer alıyor.
Paket; İstanbul içerisindeki hastanelerde uygulamalı, İstanbul dışarısındaki hastanelerde ise uygulamasız olarak veriliyor.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0