1 Ekim 2013 Salı

#Bebeğimİçin hashtagi ile tweet atan annelere ebebek’ten hediye yağmuru!



Bebek ürünleri alışverişinde anne babaların ilk adresi ebebek, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası’nda  Twitter sayfası http://twitter.com/ebebek ‘i takip ederek #Bebeğimİçin hashtag’i ile emzirme deneyimleri ve anne sütünün mucizelerini konu edinen bir yarışma düzenliyor. Yarışma sonucunda jüri üyeleri tarafından seçilecek en yaratıcı 5 tweet’i atan anneler muhteşem hediyeler kazanıyor.

Kurulduğu günden bu yana anne sütü ve emzirmeye büyük önem veren ebebek, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası’nda Twitter üzerinden bir yarışma düzenliyor. ebebek’in sayfasıhttp://twitter.com/ebebek ‘te #Bebeğimİçin hashtagiyle emzirme deneyimlerini ve anne sütünün mucizelerini en yaratıcı şekilde 140 karakterde anlatan 5 anne, muhteşem hediyeler kazanıyor.

Jüri üyeleri tarafından seçilecek en yaratıcı 1. tweet Philips AVENT Natural Göğüs Pompası ve 24’lü Promalt Anne İçeceği kazanıyor. Yarışmada 2.’ye Philips AVENT Naturel Göğüs Pompası, 3.’ye Baby&Plus Göğüs Pompası, 4.’ye18 Adet Promalt Anne İçeceği, 5.’ye 12 Adet Baby&Me Devam Mendili armağan edilecek.

ebebek’in Twitter üzerinden düzenlediği yarışmaya katılmak isteyenler 01.10.2013 (saat 15:00) - 07.10.2013 (Saat 15:00) arasında tweet’lerini atabilecekler. Katılımcıların yarışmaya katılabilmeleri için ebebek’in kurumsal Twitter sayfasını takip etmeleri, @ebebek mention’u kullanmaları ve #Bebeğimİçin ile emzirme deneyimlerini ve anne sütünün mucizelerini paylaşmaları gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi ve katılım koşulları için tıklayın: http://bbk.im/Bx69R

Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0