5 Aralık 2014 Cuma

ANNEYSEN İLE NESTLENİN YENİ SİTESİ www.iyibuyusuniyiyasasin.com İLE TANIŞTIM:)





Ben uzun süredir anneysen.com uzmanlarından biriyim.Çok severek içinde bulunduğum Anneysen.com, Nestle ile bizler için hazırladığı www.iyibuyusuniyiyasasin.com tanıştırdı.

ibiylogo_orj_2015-1024x737

Nestle, bütün anne ve anne adayları için bilimdeki son bilgilere dayanarak güvenilir bir içerik platformu yaratmış.
 İyibuyusuniyiyasasin.com‘ da bebeğiniz için aradığınız her şey var: hamilelik, doğum, seyahat, egzersiz  ve sağlık konusunda birçok konuda bilgi alabileceğiniz bir site olmuş. İçinde isim sözlüğü, bebeklerin aylık gelişimi gibi pek çok şey var.Sitenin içinde bir de ilgi hattı var, herhangi bir sorunuzu uzmanlar 7/24 cevaplıyorlar.Hamilelikle 3 yaşa kadar annelerin çok işine yarayacak ,mutlaka danışabilecekleri bir site kesinlikle. 
Toplantı da benim de severek takip ettiğim çocuk doktoru Dr. Gülnihal Şarman ve özellikle kolonyalarına bayıldığım Rebul Eczanelerinin sahibi Mehmet Müderrisoğlu bizlerleydi.
Dr. Gülnihal Şarman bebeklikten itibaren bebeklerin gelişimiyle muhteşem bir sunum yaptı. Verdiğim eğitimlerde kullandığum bazı bilgilerin sağlamasını yapmış oldum.
Rebul Eczaneler,nin sahibi Mehmet Müderrisoğlu da bizlere başka pişik kremlerinin yanı sıra kullandığımız bazı ürünlerden bahsetti. Sonra da pişik kremi hazırladı. 
Çok bilgilendirici ve eğlenceli bir toplantıydı. Sevgili anneysen.com ekibine davetleri için çok teşekkür ederim..
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0