18 Aralık 2013 Çarşamba

Milupa Anne Bebek Kulübü,‘Anneyi En İyi Destekleyen Proje’ ödülünün sahibi oldu



Milupa Anne Bebek Kulübü sosyal sorumluluk bilinci en yüksek marka ve projelerin ödüllendirildiği MOM-Z 2013 Konferansı’nda ‘Anneyi En İyi Destekleyen Proje’ seçildi.




Fikir Annesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve yeni aile kültürüne odaklanma üzerine kurulan MOM-Z 2013 Konferansı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Türkiye ve dünyadan birçok marka ve profesyonelin bir araya geldiği konferansta marka temsilcileri annelerle nasıl iletişim kurduklarını projeleriyle, deneyimleriyle mom-z katılımcılarına sundu. Oturumların sonunda düzenlenen ödül töreninde ise ‘Anneyi En İyi Destekleyen Proje’ ödülü Milupa Anne Bebek Kulübü’nün oldu. Ödülü Danone Bebek Beslenmesi - Numil adına Milupa Anne Bebek Kulübü Anne Danışma Servisi Müdürü Işıl Telkes aldı.
Milupa Anne Bebek Kulübü, hamilelikle başlayan annelik yolculuğunu Milupa uzmanlığıyla desteklemek ve bebeklerini büyütürken annelerin yanlarında olmak üzere 2005 yılından beri hizmet veriyor. MOM-Z 2013’te “Anneyi En İyi Destekleyen Proje” ödülünü alan Milupa Anne Bebek Kulübü Anne Danışma Sevisi Müdürü Işıl Telkes, “Kurulduğumuz günden bu yana hemen her konuda annelerin yanında yer alarak ihtiyaç duydukları her zaman tüm sorularına yanıt vermeye çalıştık. Bizi daha da başarılı olma yönünde cesaretlendiren ‘Anneyi En İyi Destekleyen Proje’ ödülünü almaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Milupa Anne Bebek Kulübü olarak bebeklerin beslenmesinde annelere yardımcı olmak, sorularını cevaplamak, daha sağlıklı ve doğru beslenen bebekler yetiştirmelerine katkıda bulunmak için tüm uzman kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Milupa Anne Bebek Kulübü, gıda mühendisi ve beslenme konusundaki beş uzmanı ile annelerin sorularına yanıt veriyor. Her gün saat 08.30’dan 20.00’a kadar her sorun karşısında annelerin yanında yer alan Milupa Anne Bebek Kulübü’nün uzmanları ayda ortalama 2500 e-mail ve 7 bin çağrı alıyor. Üye olan annelere sms ve e-mail ile bilgilendirmeler yapılıyor.  Ayrıca zengin içeriği ile ortaya çıkanwww.milupa.com.tr de annelerin 7/24 yanında oluyor.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0