25 Aralık 2012 Salı

ÖNEMLİ BİR PROJE: OKUL ÖNCESİ ÇOCUK KÜTÜPHANELERİ


Yerel belediyelerden: Çocuk kütüphanelerinin kurulmasını istiyoruz!

Emziren annelerden tanıdığım Esra ve Aylin'in birkaç gündür yazışmalarını takip ediyorum. Çok güzel bir proje fikri ortaya attılar. Okul öncesi çocuklar için kütüphane!!
Gerçekten çocuğu olan her anne baba bilir, çocukla bir yerlere gitmek birşeyler yapmak çok zor. Yeni yeni çocuklu resturantlar, cafeler açılmaya başlandı. Ama bunların yanında çocuğumuzla beraber gidebileceğimiz kütüphaneler olsa, çocuklarımız kitaplarla tanışsa bizlerde annelerle sosyal bir ortam paylaşsak süper olmaz mı?
Sizde bu projeye destek vermek isterseniz;
http://www.change.org/tr/kampanyalar/yerel-belediyelerden-%C3%A7ocuk-k%C3%BCt%C3%BCphanelerinin-kurulmas%C4%B1n%C4%B1-istiyoruz

Ayrıca bulunduğunuz yerel yönetimler de tanıdıklarınız varsa onların desteği çok çok önemli. Onlarla iletişime geçebilmek ve destel almak için herkese ihtiyaç var.Böule tanıdıklarınız varsa ya da sizin yapabnileceğiniz birşeyler varsa bana ya da Esra veya Aylin'e ( esrarak@gmail.com veya aylinkok@hotmail.com) ulaşabilirsiniz.

 Bebek arabasıyla kolayca girilebilecek merkezi bir binada rutubetsiz bir oda ve çocuklara uygun sandalye, masa ve raflar. Çok güzel olmaz mı???.


Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0