13 Mayıs 2013 Pazartesi

Anneler ve çocukları HP’nin düzenlediği Yaratıcılığını Keşfet Atölyesi’nde buluştu



Çocuklar düşledi, HP işledi, anneleri izledi.


   

Anneler ve çocukları Anneler Günü’nden hemen önce, 9 Mayıs tarihinde HP Türkiye’nin düzenlediği HP Yaratıcılık Atölyesi’nde yaratıcılıklarını keşfetti. İstanbul Modern’de yapılan etkinlikte anneler çocuklarıyla birlikte HP ENVY x2 hibrit bilgisayarın 8 megapiksel kamerası ile yakaladıkları görüntüleri tek dokunuşta HP Ink Advantage serisi yazıcılara göndererek sonsuza kadar saklayabilecekleri eserlere dönüştürdü.




Yaratıcılık filizlenmeye başladığı yaşlarda böylesi faaliyetlerin önemini bilen İstanbul Modern uzmanlarının eşliğinde HP Photo Creations yazılımı ile fotoğraf albümü, takvim, tebrik kartı, kutu gibi farklı eserleri tasarladılar. Yalnızca birkaç tuşa basarak anında Walt Disney karakterlerinin maskeleri, boyama sayfaları, bulmacaları gibi farklı tasarım çalışmalarını HP ürünleri ile oluşturan çocuklar hem keyifli hem de eğlenceli bir gün geçirdi.


Hayallerin renkleri orijinal HP mürekkepleri ile gerçeğe dönüştü


Maliyetleri artırmadan iki kat fazla sayfa yazdırabilen HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One yazıcı ve mobil yazdırma seçenekleri sayesinde Yaratıcılık Atölyesi konukları profesyonel kalitede fotoğraflar, çift taraflı belgeler, takvimler, boyama sayfaları ve çok daha fazlasını kolaylıkla basabildiler. Orijinal HP mürekkeplerinin sunduğu canlı renkler ve lazer kalitesindeki görünümler sayesinde minik zihinlerde oluşan hayaller gerçeğe tam olarak yansıdı.


 
Maskeler yüzleri süsledi

Etkinlikte HP Hızlı Formlar uygulamasını  kullanan anneler ve çocuklar çok sevdikleri Walt Disney karakterlerinin yüzlerini maskelere dönüştürüp yüzlerine taktılar. HP Photo Creations yazılımı sayesinde fotoğraf albümü, takvim ve tebrik kartı gibi farklı çalışmaları yalnızca birkaç tuşa basarak anında oluşturabilen anneler ve çocukları, birlikte tasarladıkları görüntüleri HP ENVY 23 TouchSmart’ın 23 inç HD ekranında görüntüledikten sonra güçlü performans ve dokunmatik ekran rahatlığını bir arada sunan HP Spectre XT TouchSmart Ultrabook’lara yükledi.

Etkinliğe katılan HP Türkiye Inkjet Yazıcılar Ürün Müdürü Zeynep Simur şu açıklamayı yaptı: “Tüm annelere ve çocuklarına bu faydalı etkinliğe katıldıkları için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yaratıcı beyinlerini erken yaşlardan itibaren kullanmaya başlamaları çok önemli. HP’de tüm ürünlerimizi zihinde oluşan hayalin en kısa zamanda ve en iyi şartlarda gerçeğe dönüştürme hedefiyle tasarlıyoruz. Bir anlamda çocuklarımızın hayal kurma hızını teknolojinin hızı ile birleştiriyoruz. Anneleri ile çocuklarını Anneler Günü’nden önce böyle bir etkinlikte buluşturduğumuz için de çok mutluyuz.

Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0