30 Mayıs 2013 Perşembe

70 ÜNLÜ İSİMDEN 70 LEZZET TARİFİ, PRİL’DEN YILDIZ DOLU TANITIM DAVETİ…


Henkel’in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril, sadece tertemiz bulaşıklar için değil, yiyecek hazırlarken de hanımların yanında olduğunu göstermek üzere başarılı iş kadını Ayşe Kucuroğlu ile birlikte lezzet dolu bir kek kitabı hazırladı. Türkiye’nin ünlü 70 ismi, birbirinden orijinal ve leziz kek tarifleriyle kitaba katkı sağladı. Pril ayrıca, bu kek kitabı ile hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini yerine getirmek için çalışmalar yürüten Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish®)’ne destek olmayı da amaçladı. Bu nedenle “Ünlülerin Mutfağından Bu Kekler Bir Dilek İçin” adı verilen kitabın tanıtım daveti, Ayşe Kucuroğlu’nun sahibi olduğu Happily Ever After’da gerçekleşti. Davete, kitapta tarifleri bulunan birçok ünlü ismin yanı sıra Bir Dilek Tut Derneği’nin Genel Müdürü Nihan Özhüsrev de katılırken, yine Ayşe Kucuroğlu tarafından kitapta yer alan tariflerden hazırlanan keklerin tadımı da yapıldı. Organizasyonda Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Ürünleri Pazarlama Direktörü Didem Şekerel Erdoğan da bir konuşma yaptı 
Pril ile lezzet dolu, pırıl pırıl sofralar... 



Pril, “Ünlülerin Mutfağından Bu Kekler Bir Dilek İçin” kitabıyla hanımlara lezzet tarifleri verirken, Pril Multi Perfect Jel ile de bulaşıkta kusursuz temizliğin formülünü sunuyor. Tarafsız laboratuvar araştırmaları sonucunda en iyi jel olduğu kanıtlanan Pril Multi-Perfect Jel; formülünün içindeki aktif yağ çözücüler sayesinde zorlu yağları bile kolaylıkla çıkarıp mükemmel sonuçlar sunuyor. Ayrıca kalıntı bırakmıyor, desenleri koruyor ve bardakları çizmiyor. İki bölmesi olan ilk ve tek sıvı bulaşık makinesi deterjanı Pril Multi-Perfect Jel, tuz ve parlatıcı kullanmaya gerek kalmadan bulaşıkları ışıldayan temizlikle tanıştırıyor. En değerli bulaşıklarınızda bile güvenle kullanabileceğiniz Pril Multi-Perfect Jel ile içiniz rahat, bulaşıklarınız ise tertemiz oluyor.

70 ünlüden birbirinden leziz tarifler...




Pril’in sponsorluğunda hazırlanan kek kitabında ülkemizin değerli isimlerinin kek tarifleri yer alıyor:  Kitap, Ayşe Kucuroğlu’nun yanı sıra Ahu Orakçıoğlu, Ajda Pekkan, Aslı Şen, Ayşe Arman, Ayşe Boyner, Ayşe Tolga, Ayşegül Dinçkök, Begüm Şen, Berna Sağlam Naipoğlu, Beyhan Bağış, Burcu Kara, Burcu Esmersoy, Carole Hakko, Çağla Şikel, Çiçek Güney, Demet Kutluay, Deniz Akkaya, Deniz Berdan, Deniz Pulaş Akkartal, Derin Mermerci, Derya Baykal, Didem Soydan, Didem Yazgan Alemdar, Dilara Koçak, Ebru Şallı Tan, Eda Taşpınar, Elif Edes Tapan, Elif Gönlüm, Emina Sandal, Esra Dinçkök, Esra Oflaz Güvenkaya, Etel Baler, Ezgi Kramer, Fatoş Sarıgül, Feryal Gülman, Fulya Terim, Gamze Saraçoğlu, Gül Gölge Saygı, Işıl Reçber, İnci Türkay, Neşe Erberk, Nil Karaibrahimgil, Nina Bulgurlu Lodrik, Özge Ulusoy, Özlem Güsar, Özlem Süer, Özlem Yıldız, Pınar Altuğ Atacan, Pınar Tezcan Özçapkın, Revna Demirören, Ruken Mızraklı, Sanem Altan, Seda Sayan, Selin İmer, Sedef İybar, Selma Türkeş, Sibel Arna, Siren Ertan, Sitare Akdilek, Suzan Toplusoy, Şirin Ediger Bayülgen, Dr. Şirin Göker, Tanem Sivar, Tansa Mermerci Ekşioğlu, Tuba Belözoğlu, Tuba Ünsal, Tuluhan Tekelioğlu, Tuvana Büyükçınar, Zeynep Ilıcalı ve Zeynep Mutlu’nun kek tariflerinden oluşuyor.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0