10 Nisan 2012 Salı

BEBEİMGELİYOR DOĞUMA VE BEBEĞE HAZIRLIK PROGRAMI

Bebeimgeliyor Doğuma ve Bebeğe hazırlık programımın yenisi  06 Mayıs Pazar günü itibariyle başlayacak.

06 Mayıs pazar saat 11:00-13:00
13 Mayıs Pazar saat 11:00-13:00
20 Mayıs Pazar saat 11:00-13:00 tarihlerinde olacak.

İlk hafta Hamilelik sürecini ve doğumu konulaşacağız.İkinci hafta ise Emzime ve bebek bakımı ve üçüncü hafta ise lohusalık ve doğumdan sonraki işk günler ana başlıklarımız.
Dördüncü hafta buluşmamızda , katılımcı annelerin doğumlarından yaklaşık 2 ay sonraki bir tarihte olacak.O buluşmamızda da doğum hikayelerimizi paylaşacağız. Bunun yanı sıra sizlerin merak ettikleri konular ve ek gıdaya geçiş konuşulacak.

Kurs programı için:http://bebeimgeliyor.blogspot.com/p/doguma-ve-annelige-hazirlik-kursu.html

Sizde katılmak isterseniz 27 Nisan 'a kadar bana adı-soyadınızı , kaç haftalık hamile olduğunuzu ve iletişim bilgilerinizin olduğu bir email atmanızı rica ederim....

Bu kurs programına katılmanız sizlerin doğum korkularınızı azaltacağı gibi bu bebeğinizi kucağınıza aldığınızda neler yapacağınızı biliyor olmanızı sağlayacak...Doğuma giderken kullanacağımız doğum planımız hem anneleri hem de babaları çok rahatlatacak, bebeğinize alışveriş yaparken işinizi kolaylaştıracak bir listeye sahip olacaksınız. Emzirmeye başladığınızda istediğiniz zaman beni arayarak, danışmanlık alabileceksiniz. Bebeğinizi yıkamak, kucağınıza almak veya rutin oluşturmak için neler yapacağınız bileceksiniz. Lohusalık dönemini en kolay nasıl atlatabileceğiniz ve işe başlarken yapılacakları biliyor olmanız işleriniz kolaylaştıracak..

Sizce bunlar için Bebeimgeliyor Doğuma ve Bebeğe Hazırlık Programınıza katılamanız için yeterli sebep değil mi??????????
Share this post

2 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0