1 Haziran 2011 Çarşamba

Tırtıl Kids Kitabevi'nden anneysen.com annelerine tüm Türkiye için geçerli özel fırsat!

Altuğ'nun  uzun zamandır kitaplara olan ilgisini, arttırmak için çeşitli kitaplar alıyor ve çeşitli kitapevlerinin sitelerini dolaşıyordum. anneysen.com da bloğu da olan Tırtıl Kids Kitabevi de benim çok yararlandığım bir kitabevi.. Önerileri, yapılan aktiviteleri çok güzel:))))
Benim anne ve hamile eğitmeni olarak içinde bulunduğum anneysen.com ile  Tırtıl Kids Kitabevi  çok güzel bir amaç için biraraya gelmişler.anneysen.com üyesi anneler Tırtıl Kids Kitabevi sanal mağazasından yapacakları tüm alışverişlerde % 10 anında indirim hakkı kazanıyor.Aynı zamanda yapacağımız alışverişle çocuğunuz için sürpriz hediyeler de kitaplarınız ile birlikte evinize gelecek!
Bunun için http://www.anneysen.com/ 'a üye olmanız ve su adresten Tırtıl Kids sanal mağazasına ulaşmanız yeterli: http://www.anneysen.com/Tirtil-Kids-Kitapevi.aspx



Kampanya bitiş tarihi ise 31 Haziran 2011.

Tırtıl Kids, yabancı dillerde sadece çocuk kitabı satan bir kitabevi.Biri İngiliz biri Türk olan iki yatırımcı ve kitap sektöründe 16 yıllık tecrübeye sahip uzman ve ekibi ile Tırtıl Kids Kitabevi 17 Ocak 2009’da kapılarını açmış.Tırtıl Kids Kitabevi, kitap okuma alışkanlığının etkili bir biçimde kazanılmasında önemli bir rolü üstleniyor.

Kitabevi ziyaret etme alışkanlıklarının pekişmesi için periyodik İngilizce ve Türkçe okuma saatleri düzenliyor, art&craft çalışmaları yaptırıyorlar. Yazarlar ile bir araya getirip, zaman zaman yaşlarına uygun workshop’lar ile onları yazmaya da teşvik ediyorlar.
Ben de bunu anneysen.com 'un bloglarını okurken keşfettim. Gerçekten böyle bir etkinliğin var olduğunu bilmek çok hoşuma gitti. Hatta oğlum biraz büyüdüğünde , bizi de orada hayal ettim.. ne güzel olur, değil mi???

anneysen.com  ile Tırtıl Kids ile yolları yaklaşık bir sene önce kesişmiş.. Bloglar bölümümüzde açılan Tırtıl Kids Bloğu çocuk ve kitap konulu her türlü ihtiyaca, sorulara karşılık veriyor. Ben de Tırtıl Kitapevini-+- bu şekilde keşfettim.Siteleri de çok güzel ve yararlı:))))

Altuğ'unun şu aralar favorisi de İstinye Park'taki  Tırtıl Kids Kitapevinden aldığımız: Neşeli Saklambaç : Harrr ! Harrr !


Biz de bu kampanyadan yararlanmak istiyoruz. Hatta listemizi yaptık, Altuğ'unun babasıyla. Tırtıl kitapevinin sanal mağazasından siparişlerimizi vereceğiz...Hem %10 indirimden yararlanacağız, hem de süprizlerden ...
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0