11 Şubat 2015 Çarşamba

MomfortBaby'nin annesiyle röportajım:))



MomfortBaby markasının kurucusu ve hali hazırda biri 1 biri 2,5 yaşında iki çocuk annesi olarak bu cevabı teknik bir cevaptan çok daha deneyimlerimi ve Momfortbaby kullanan annelerin yorumlarını anlatan bir yazı hazırlayarak vermek istedim. Çünkü biliyorum biz anneler, teknik açıklamalardan çok annelerin görüş ve tavsiyelerine güveniriz.

"MomfortBaby Ergonomik Kangurularının özellikleri nedir?" 
"Bildiğimiz klasik kangurulardan farkı nedir?" diye sorarsanız...
Bildiğimiz klasik kangurular 9 bilemedin 11 kg 'a kadar taşırlar. Bütün ağırlık sırtınızda ve omuzlardadır. Bu da vücudun ağırlık merkezinin öne kaymasına ve her yerinizin  ağrımasına yol açar. Ayrıca bebekleri bacak aralarından asarak taşıdıkları için, erkek bebeklerin testislerine oldukça zararlıdır. Bütün yükü kalçalara bindirdiği ve bacakları dümdüz aşağı sarkıttı içinse kalça çıkığı riskini artırırlar. Bebeği tam olarak kavramadığı için, siz yürürken tabiri caizse sağa sola savrulur ve tutmak zorunda kalırsınız. Yürürken bacaklarınız, bebeğin bacaklarına çarptığı için her iki taraf da rahatsız olur.
IMG-20140530-WA0002 - Kopya - Kopya (2) IMG-20140530-WA0010 - Kopya (2) - Kopya IMG-20140530-WA0011
MomfortBaby ' ye dönecek olursak;
  • 20 kg'a kadar taşır. Bu da yaklaşık 3,5 - 4 yaşa kadar taşıyabilmek demektir. Anneler genellikle artık 1 yaşına geldi gerek yok yürüyecek yakında diyorlar ama hesaba katmadıkları bir durum var. Bebek yürümeye başlasa bile bizimle aynı tempoda yürümesi mümkün değil. Haliyle birkaç adım atıp yoruluyor kucak istiyorlar. Hadi diyelim yorulmadı yürüdü, o zaman da gideceğiniz 10 dakikalık yol 2 saate çıkıyor.Bu yüzden 3-4 yaşa kadar taşıması çok büyük avantaj. Benim oğlum 2,5 yaşında ama uzun boylu 3,5 yaş ölçülerinde hemen hemen. Hala işim aceleyse yada yolda yorulduysa 30 saniyede takıp sırtıma yolumuza devam ediyoruz.
 
  • Bacakları açık poposunun üstünde oturur vaziyette taşıdığı için ağırlığı bacaklarına yayar. Kalça kemiğine yük bindirmez. Bu sayesinde de  kalça çıkığı riskini önemli derecede önler.
 
  • Şapkası sayesinde bebek uyuduğunda hem başını destekler hem de ışıktan korur. Dışarıda fark edilmeden rahatça emzirme imkanı sunar. Bu biz anneler için çok büyük kolaylık. Mağazada gezerken emzirdiğimi biliyorum herkes uyuduğunu sanırken =). Kısacası tabiri caizse “emzirecek delik aramaktan” kurtuluyoruz ve bu hele ki ilk aylarda 2 – 3 saatte emmesi gereken anne ve bebek için eşsiz bir rahatlık ve özgürlük!
 
  • Kalın bel kemeri, sünger dolgulu omuz askıları, sırt sabitleme kemeri sayesinde anneye ağırlık hissettirmez ve herhangi bir ağrı yapmaz. Öyle ki bel ve boyun fıtığı olan çok sayıda anne, MomfortBaby' nin kucakta taşımaktan çok çok daha rahat olduğunu söylüyor. Bunun nedeni de bahsettiğim özellikleri sayesinde ağırlığı vücuda eşit dağıtmasıdır.
 
 
  • İki büyük cebinin olması da büyük kolaylık. Yürüyüşe markete giderken, emzik, cüzdan, yedek bez, anahtar gibi eşyaları rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Sadece cep telefonu koymamanızı öneririm, bebeğin kalbine çok yakın olacağı için.
 
  • Tek başına çok rahat takılabilir. Son derece pratiktir, tak ve çık. Puseti taşıma derdi yok. Puset sevmeyen bebekler için de harika bir çözüm. Anneler MomfortBaby sayesinde daha özgür ve daha hızlılar. Tek başlarına dışarı pusetle çıktıklarında, üst geçitin başında biri yardım etse diye bekleme; asansörsüz evlerde hem çocuğu, hem çantayı, hem puseti indir çıkar derdi; yada ellerinde poşet bebek pusette ağlarsa öylece kalakalma riski yok. Öyle ya hangi  birini taşıyalım.
  • Ayrıca kot kumaş seçeneğiyle de çok kullanışlı ve tarz durduğunu söyleyebilirim. Şuanda siyah kot kumaştan MomfortBaby'lerimiz ve kangurunun üzerine giydirilebilecek özel üretim Mont MomfortBaby'ler de üretimde. Kış kreasyonuna hazırlanıyoruz diyelim =).
Bu özellikleri sayesinde MomfortBaby kısa sürede anneler arasında kabul gördü ve adını ciddi anlamda duyuran tescilli bir marka haline geldi. Google'da MomfortBaby diye arattığınızda yada instagramda "#momfortbaby #momfortbabyileherseyiyapmakmumkun #birurununreklamınıeniyikullanıcılarıyaparmıs" hashtaglerine baktığınızda;  annelerin hayatını nasıl kolaylaştırdığını, ne kadar memnun kaldıklarını, bebeklerinin kolik yada diş sancılarında MomfortBaby sayesinde nasıl rahatlatıp uyuttuklarını kendi paylaşımlarından okuyabilir... MomfortBaby' de mışıl mışıl uyuyan bebeklerinin, ellerinde alışveriş poşetleri eve döndüklerinin, keyifli yürüyüşlerinin, yemek yaptıklarının resimlerini görebilirsiniz.
Bu da işimin en güzel yanı. Böyle işe yarayan bir ürün üretiyor, annelerin hayatını kolaylaştırıyor olmak... Teşekkür ve dua mesajları almak gerçekten çok güzel.
Bir de müşterilerinize her zaman empatiyle yaklaşır, kendi görmek istediğiniz muameleyi gösterir, asla mağdur etmezseniz, iade, değişim ve garanti koşullarınız sağlam ve güvenilir olursa, ne iş yaparsanız yapın er yada geç başarılı olursunuz.
Bu güveni alan anneler de her fırsatta MomfortBaby 'yi tavsiye ederek bize destek olmakla kalmıyor gurur da veriyorlar.
 
Sevgiler...
Çağdaş Gamze Kocamangil
Detaylı bilgi ve sipariş için;
0543 545 8696
Sosyal medyada MomfortBaby;
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0