6 Mayıs 2014 Salı

Pure Nature, Plaza Kadınını Anlayan Akıllı Kozmetik Tekstil Ürünleri!

Eve geldiğinizde topuklulardan gün sonuna doğru babete dönen ayakkabılarınızı antrede çıkartıp yüzünüzü yıkamak için banyoya son enerjisiyle giden kadınlardan mısınız?

Trafikte 2 saat boyunca sıkışıp hareket edemeyen, bir günde bir kaç kez toplantıya geç kalmamak için metroda depar atan kadınların dertleri hep aynıdır; Sezon sonu indiriminde  M (medium) bedenini kaçırdığınız %50 indirimli trençkot veya sabah çektirdiğiniz fönün akşamki iş yemeğine kadar dayanmaması bunlardan bazıları... Ha bir de yıllığına 2 Bin TL verip de 2 kere bile gidemediğiniz spor salonun her ay kredi kartınıza yansıyan taksiti olmasa... Sahi, o spor salonuna yaza bomba gibi girmek umuduyla yazılmıştınız değil mi?

Bir beden incelmek için muhtemelen günlerce en az 1,5 saat spor yapmanız gerekecek... Bunun için öncelikle en az 2.000 TL spor salonu taksiti ödenecek. Peki selülit? Onlardan ne haber? Sezon açılmış diyorlar. Duştan çıkınca o kremi sürecek 30 dakikanız var mı? Varsa, kurumasını bekleyecek ikinci bir 30 dakikanız da bizden olsun! Peki ya her gün düzenli olarak o kremi sürecek mecaliniz var mı? Yok, hepimiz biliyoruz. Olsaydı; incelir, selülitlerden hep beraber kurtulurduk.

Ya biri size şöyle bir akıllı kıyafetten bahsetse...



Ayşegül Karadeniz Pure Nature Ürünlerinin Pratikliğini Anlatıyor | izlesene.com

Kendisi devlet destekli bir ürün geliştirme (AR-GE) projesi ve dünyanın ilk kozmetik giyim markalarından bir tanesi: Pure Nature. Kremlerin mikrokapsülasyon ile kumaşa uygulandığı onlarca farklı ve şık tasarımlı ürünlerden oluşan bir marka. Teknolojisini öğrenmek isteyenler hemen http://www.purenature.com.tr ‘ye bakabilir. Ürün grubunda tayt da var, korse de, bel bandı da var kol bandı da. Giyiyorsunuz ve sokağa çıkıyorsunuz. Zaten bildiğimiz atlet ve tayt şeklindeler. İster içinize giyin ister doğrudan kullanın. Ne duştan sonra dakikalarca uğraşın, ne de yapış yapış bir cildin kurumasını bekleyin.

Siz hareket ettikçe ürünlerin içindeki mikrokapsüller kırılıyor ve içerisindeki kremler teninize işliyor. Hani yukarıda anlattığımız; toplantılara yetişirken attığınız depar var ya… İşte Pure Nature ile 28 deparda bacaklarınızdaki selüliterden kurtuldunuz bile.

Ürünler Türkiye’nin en büyük tekstil firmalarından biri tarafından, Ege Eczacılık ve Dokuz Eylül Tekstil fakültelerinin işbirliği ile geliştirildiği için her ürünün 100% kanıtlanmış başarısı var. Her birinin bir çok yan faydaları var. Misal üst ürün grupları göğsü dikleştiriyor, ama aynı zamanda hem güzel bir koku hem de yumuşacık bir cilt bırakıyor. Taytlar basenleri topluyor, ama aynı zamanda selülitiniz de kayboluyor. Ancak hepsinin ortak özelliği; 28 gün düzenli kullanımın gerekliliği... Sizi bir beden inceltmesi, selülitten ve pürüzlü ciltten kurtarması için buna değmez mi? E daha ne yapsınlar. Ürünlere göz atmak için http://www.purenature.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0