23 Mart 2012 Cuma

DOUBLE CHECK SAĞLIKLI YAŞAM AKADEMİSİ.....



Double Check sSağlıklı Yaşam Atölyesi Dr .Ebru Aydın ve Burcu Aydın  adlı iki kızkardeşin açtığı çok güzel bir merkez. Kendileri de çok tatlılar.Burada Sağlıklı Yaşam İçin gerekli herşey var. Hatta ben de orada Emzirme Eğitimleri verecğim.Aralarında olmak çok heyecan verici:)) Buradaki Emzirme eğitimlerimin farkı; eğitime Ebru  ve Burcu Hanımların Beslenme ve Egzersiz konusunda da bilgi vererek, eğitime destek olacağı.. Önümüzdeki günlerde programımız buradan da duyururuz:)))

Biraz da Sağlıklı Yaşama gönül vermiş olan Ebru Ve Burcu Hanım hakkında sizlere bilgi de vereyim:

Dr. Ebru Hanım kendisi Kadın- doğum uzmanı olduktan sonra Amerka da Yale Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde post-doktoral fellow olarak arastırmalarına devam etmiş.Amerika'da kadınlarda sağlıklı beslenme, anti-aging, gebelikte beslenme ve egzersiz, menopozda beslenme ve egzersiz, kadınlarda hormonal hastalıklara bağlı obezite tedavisi üzerine eğitimlerini tamamlamıştır.
Halen Arizona Center for Integrative Medicine'da başladığı ve Amerika'da çok güncel olan tamamlayıcı tıp üst ihtisasina devam etmektedir.
Su an  Double Check Sağlıklı Yaşam Akademisi İstanbul Nişantaşı'nda hastalarına danışmanlık hizmeti vermekte...
Kız kardeşi Burcu Hanım da Diş hekimi.Amerika New York'ta Integrative Nutrition (Sağlıklı Beslenme ve Diyet ) üzerine master yapmış. Amerika'daki eğitimi sırasında ayrıca New York'taki en büyük pilates stüdyosu olan Pilates On Fifth'de Pilates, Cardiolates® , Redcord, Gebelik Pilatesi ve Meme Kanseri sonrasi Pilatesi içeren Medikal Pilates eğitmenliklerini almış..2010 yılından itibaren Amerika'da ''Health Coach'' (Sağlıklı Yaşam Koçu) olarak çalışmış..Şimdi de  Double Check Sağlıklı Yaşam Akademisi İstanbul Nişantaşı'nda !!!
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0