5 Ocak 2012 Perşembe

Okulların en lezzetlisi tatilde MSA’ da açılıyor!




Geleceğin şeflerini yarıyıl tatilinde bambaşka bir okul bekliyor. Mutfak Sanatları Akademisi’nin, “Tatilin Okulu” programı 30 Ocak 2012’de başlıyor.
Dönem boyunca kalem tutan, yazı yazıp, matematik yapan, minik eller, MSA’daki Tatilin Okulu’nda bıçak tutmayı öğreniyor, mutfağı keşfediyor, yemek yapmanın büyülü dünyası ile tanışıyor. Tatilin Okulu’nda küçük gurmeler, önce mutfak terminolojisi, hijyen, güvenlik, sofra adabı ile tanışıyor, en sevdikleri yemekleri elleriyle hazırlıyor, küçük yaşta mutfağı tanımayı, sevmeyi ve kendine yetmeyi öğreniyorlar.
Tatilin Okulu ebeveynler ile birlikte katılım alan 5-9 yaş ve miniklerin tek başına katılım sağladığı 10-14 yaş aralığındaki çocuklar için iki farklı programdan oluşuyor.

Tatilin Okulu’nda küçük gurmeler; dünya mutfaklarından çeşitli yemekler pişirme fırsatı bulurken; mutfakta güvenlik, hijyen, mutfak ekipmanları, ülkelerin yeme alışkanlıkları, masa düzeni, tabak sunumu ve sofra adabı gibi pek çok bilgiyi lezzetli ve keyifli bir ortamda öğreniyorlar.

Programlarla ilgili ayrıntılı bilgiler http://www.msa.com.tr/ ; http://www.facebook.com//mutfaksanatlariakademisi adresinden veya 0212 290 35 50 / 444 9 MSA numaralı telefondan temin edilebilir
Share this post

4 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0