23 Aralık 2011 Cuma

GÖĞÜS KALKANI İLE AKAN SÜTLERİ DE BİRİKTİRİN!!

Bebeğiniz oldu ve emizrmeye hemen başladınız. İlk 2-3 gün sonra sütünüz birden artmaya, dolu dolu gelmeye başladı..Ne güzel. Her annenin temennisi..
Gerek emzirerek gerekse pompa ile sağmayabaşladınız. Sütünüzün fazlasını da depoluyorsunuz. Bu dönemde göğüslerinizin uçlarında hassiyet olabilir. Böyle bir durumda ilk bakacağınız yer doğru pozisyonda emzirip -emziremediğiniz kontrol etmek olmalı. Eğer doğru pozisyonda iseniz bu durum geçicidir. ODönemde göğüs kalkanı kullanabilirsiniz.Göğüs kalkanı göğüs ucunun kıyafetinizle olan temasını da engelleyecek , sürtünmelerden de koruyacaktır. İkinci bir görevi de bazı markalarda olan ikinci bir kap. Hava delikleri olan, göğüs ucundan damlayan sütleri de doplayan tabaka.. Bu ürünü bir göğsünüzden emzirirken ya da sağarken diğer göğüs ucunuzdan damlayan sütleri toplamak için de kullanabilirsiniz...

Göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek için sütyenin içine giyilir. Hava geçirir kalkanlar sayesinde acıyan ve çatlamış göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur.

Nazik basıncıyla şiş göğüslerden kaynaklanan rahatsızlığı giderir. Delikleri hava sirkülasyonunu sağlar. Anne sütü biriktiren kalkanlar (deliksiz kısım) ise göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplamaya yardımcı olur.

İçindekiler:

- 2 adet havalandırmalı kalkan,

- 2 adet anne sütü tutucu kalkan,

- 2 adet ultra yumuşak silikon destek yastıkları.

Not: Kalkanların 40 dakikadan fazla göğüste tutulması süt kanalları üzerinde baskı yapabileceğinden, önerilmez.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0