27 Nisan 2015 Pazartesi

“Yaratıcı Çocuklara Eğlenceli Oyuncaklar” diyerek çok güzel bir site açıldı, duydunuz mu?

Resim


MucitPanda.com 0-8 yaş arası çocukların özellikle yaratıcılık ve zihinsel gelişimlerini destekleme konseptiyle özenle hazırlanmış bir oyuncak sitesi.

Türkiye'de yaygın bir dağıtıma sahip olmayan ancak çocuklar için eğlenceli, bir o kadar da eğitici anlar yaratacağına inandıkları ürünleri bir araya getirip sosyal medya kanallarında bu markaları öne çıkarmaları Mucit Panda’nın farklılığını yansıtıyor.


Resim





Kurucu ortakları arasında Baby Sensory Türkiye’nin İş geliştirme ve İletişim Uzmanı Duygu Yalçın’ın da bulunduğu Mucit Panda ekibi, sevimli bir pandayı maskot olarak kabul etmiş. “Mucit” sözüyle küçük yaşta zihinsel gelişimin önemine ve geleceğimizin başarılı ve üretken bireylerine dikkat çekerken “Panda” ile de doğa, çevre ve geleceğe dair farkındalıkları sahipleniyorlar. Sitede organik boyayla boyanmış, ahşap, sağlıklı malzemeyle üretilmiş pek çok aktivite oyuncağı bulabiliyorsunuz. Dahası sadece oyuncaklarını değil üretim süreçlerini de yeşile saygı üzerine kurgulamış markaların kullanımı teşvik ediyorlar. Plantoys’un ahşap oyuncak üretiminde arta kalan ağaç parçalarından elektrik enerjisi ürettiğini biliyor muydunuz? Ya da Gigamic markasının üretimde kullanmak üzere kestiği her bir ağaç için yeni iki fidan diktiğini?

Zihin çalıştırıcı ve eğitici oyunlar, sanat ve yaratıcılık setleri, yap-bozlar, birleştir-oyna setler, bloklar, figürler, aktivite ve kart oyunları, dil gelişimi için oyuncaklar sitedeki başlıca kategorileri oluşturuyor. Bu kategoriler altında ise 0-3 ay, 18-24 ay, 5 yaş, 8 yaş ve üzeri gibi özel dilimlerde listelenmiş oyuncakları bulabilmeniz mümkün. Böylelikle MucitPanda.com üzerinden yüzlerce oyun ve oyuncağına kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.
Resim


MucitPanda.com çocuklarımıza mutlu yarınlar bırakabilmek için Dünya’ya çevre bilinciyle sahip çıkmamız gerektiğini düşünen, anne-babaların çocuk yetiştirirken üstüne titrediği değerlerin, oyun ve oyuncağın bu yolda ne kadar önemli olduğunun çok farkında, genç, dinamik, eğlenceli bir ekip; küçük bir aile yapılanması. Özellikle instagram paylaşımları ve blog yazıları ile ebeveynlere oyun ve oyuncak bilincini aktarmaya çalışıyor, her oyuncağın özgün hikayesini, mesajını, faydasını anlatıyorlar. Bunu da kendi deyimleriyle “panda samimiyetinde” yapmaya çalışıyorlar.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0