12 Haziran 2013 Çarşamba

Akvaryum ile su altının büyülü dünyasını hediye edin!


Türkiye’nin ilk dev akvaryumu olan Bayrampaşa’daki Turkuazoo Akvaryum, Babalar Günü’ne özel kampanyasıyla tüm babalarla çocuklarını sualtı dünyasının güzelliklerini keşfetmeye davet ediyor.




Erkeklere hediye almak her zaman çok zor olmuştur. Söz konusu olan dünyada en çok sevdiğimiz erkek olan babalarımız olunca iş daha zor hale gelebilir. Babasına hediye almakta zorlanan ama bir yandan da onunla farklı ve keyifli zamanlar geçirmek isteyenlere işte fırsat.
Babalar Günü’nde babasına su altının büyülü dünyasını hediye etmek isteyenler için Turkuazoo’nun babalar günü özel kampanyasında giriş ücreti, babalar için 29.50 TL yerine 22.00 TL olacak.
Babalar ve çocuklarının birlikte yapacağı “Köpek balıklarıyla Dalış” aktivitesinde ise kişi başı dalış ücreti 215 TL yerine 130 TL olacak. Çocuklar, bu özel günde babalarına hediye ettikleri heyecan dolu köpek balıklarıyla dalış aktivitesini de su altında çekecekleri fotoğrafla ölümsüzleştirebilecekler.
Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo, sadece çocukların değil, bir ailenin tüm fertlerinin ilgisini çekebilecek nadir yerlerden biri. Babanızla kaliteli zaman geçirmek ve ailenizle her an yeni deneyimler tadabilmek için Babalar Günü’nde tüm aile Turkuazoo’ya gidip denizlerin derinliklerinde bir yolculuğa çıkmanız yeterli.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0