31 Ocak 2013 Perşembe

YENİ ÇİLEK ODASI ÇOK ‘ROMANTIC’



Bebek, çocuk ve genç odalarının uzman ve lider markası Çilek Mobilya, İMOB 2013’te sergileyeceği  pastel renkler ve eskitme detaylar ile tasarladığı zamansız tasarımı ‘Romantic’ ile hem kız çocuklarının hem de genç kızların kalbini fethedecek.

Özellikle bebek, çocuk ve gençlere özgü tasarım ve üretim fikrini hayata geçiren ve bu alanda uzmanlaşarak trendleri belirleyen Çilek Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarında birbirinden farklı ve özgün oda tasarımları ile yine sektöre yön veriyor.



Fuarda ilk kez sergilenecek olan ‘Romantic’ serisi kız çocuklarının hayallerini süsleyen antik çağ prensesleri ve şatolarından ilham alınarak tasarlandı. Günümüz  trendlerine uygun olarak, modern çizgileri eskitme detayları ile birleştirdi.  Küçük bir prensesken kullanılmaya başlayan oda birbirinden şık aksesuarlar ile desteklenerek, sade  ve asil bir genç kızın yaşam tarzına dönüşebiliyor. Yani Romantic, zamansız bir tasarım olarak sunuluyor.

Detaylara ve sadeliğe önem veren tam bir hanımefendi odası olan Romantic serisindeki mobilyalar birbirinden şık ve yine ince detaylarla tasarlanmış aksesuarlar ile  tamamlanıyor. Aynı romantik tarzı yansıtan aksesuarlar; yatak örtüsü, tül, güneşlik, cibinlik, sandalye, puf, tavan ve masa aydınlatmasından oluşuyor.



Romantic serisinin yanı sıra fuarda yer alacak olan BiConceptRacer ve Speedy serileri hız tutkunu çocuklar için sevdikleri arabalardan esinlenerek tasarlandı. Araba konseptini eşsiz bir noktaya taşıyan Çilek, iki katlı arabalı ranzalar ile de kardeşlere aynı odada sevdikleri arabaların içinde uyuma keyfini yaşatıyor.




Çilek tasarımcılarının renkli dokunuşlarla bebeklere özel tasarladığı Baby Safari, Baby Dream ve Baby Flower koleksiyonları da İMOB 2013’te yerini alıyor. Aslan, kaplan ve zürafanın, en sevimli halleriyle bebeğinizi selamladığı Baby Safari koleksiyonu, bebeğiniz için eğlenceli bir dünya sunarken, çiçek desenleriyle tasarlanan  Baby Flower koleksiyonu bebeğinizin mis kokusuyla bir araya geliyor. Pastel renkler, balon desenleri, bulutların üzerinde kayan gökkuşağı ve yıldızlar ile bir bebek rüyasının huzur dolu unsurları Baby Dream odasında bebeğinizi sarmalıyor.

Çilek, bir yandan çocukların içinde hayallerini yaşayabileceği  Prenses, Korsan, Denizci, Yarışçı gibi dünyaları yaratırken, diğer yandan Flora, Active, Royal, Captain, Positive gibi kendi tarzlarını aksesuarlarla tamamlayacakları odalar tasarlıyor. 20 farklı yaşam tarzını yarısı aksesuar olmak üzere 500’e yaklaşan farklı ürünle sunuyor.

Çilek Mobilya; kaliteli ve konforlu tasarımları ile çocuklarının sağlığını düşünen ebeveynlerin güvenini kazandığı gibi sıra dışı ve özgün tasarımları ile de çocukların en sevdiği oda arkadaşı olmaya devam ediyor.


Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0