30 Nisan 2013 Salı

HAFTA SONU YAPTIĞIM DOĞUMA HAZIRLIK VE HAMİLE OKULUNUN İKİNCİ HAFTASIYDI!!

Çiğdem ile birlikte yaptığımız Doğuma Hazırlık sınıfının ikinci ve son oturumunu cumartesi günü yaptık. Çok eğlenceli bir ders oldu. Bu oturumda bize katılan yeni annemiz ve babamız gerçekten çok eğlenceliydiler, bizlere enerjileriyle renk kattılar.
Bu hafta bebeği doğruttuk:)) Kegel egzersizi, perine masajı anlatıldı. Uygulamalarla da renklendirildi. Yasemin yağının nefis kokusunu annelerimiz deneyimlediler...










Yine dersimize yoga ile başladık. Çiğdem her katılan anneye evde yapabilecekleri hareket, olumlamalar, nefes gibi anahtar bilgilerden oluşan bir dosya verirken, Johnson's Baby'nin annelerimiz için gönderdiği şampuanı annelerimize hediye ettik. Böylelikle 2 hafta süren ve tamamen doğumu konuştuğumuz eğitimimiz son  buldu. Bundan sonra ki Haziran ayında gerçekleşecek. İnanın çok eğlenceli be bilgi dolu:))



Pazar günü de Şahver Koçulu'nun stüdyosunda gerçekleşen Hamile Okulunda konumuz Anne süt ve Emzirme idi. Emzirmenin hakkında herşeyi annelerimizle paylaştık. Gerçekten bebeğimiz doğduğunda ilk günlerde kafamızı hep kurcalayan bu konunun tüm detaylarını annelerimizle paylaştık..Gelen tüm annelerimize hazırlamış olduğum Emzirme Rehberini hediye verdim. Anlatılmış olsa da yazılı dökümanlar gerçekten çok önemli olabiliyor. Avent'in annelerimize hediye verebilmem için gönderdiği Emzirme kiti , Lansinoh numunelerini, Johnson's Baby'nin gönderdiği şampuanları annelerimize hediye verdim..
BU önümüzdeki hafta ise son oturum gerçekleşecek. Burada Doğum Sonrası bebek konuşacağım. Bol uygulamalı eğlenceli bir oturum ile annelerimize veda edeceğim:))
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0