30 Temmuz 2012 Pazartesi

İris ile "Almak" Üzerine Kısa Sohbet ve Meditasyon




Bu haftadan itibaren her perşembe ayrı bir konu üzerine İris ile kısa sohbet ve yönlendirmeli meditasyon düzenliyoruz. 
Bu perşembe “almak” üzerine çalışacağız. Hayatınızda neye ihtiyaciniz varsa ...... sevgi, huzur, şefkat, saygı, yada ev, yeni bir iş, para, sağlık, kendine zaman..... Birlikte ‘almak’ enerjimizi yükseltelim, değerliyiz hissi oluşturalım ve almayı kolaylaştıralım.
Almak için durmak lazım, hareket halinde alamayiz. Bu yüzden zihinimizi nasıl durduracağımızı öğrenelim ve hem bedenimizi hem de ruhumuzu parasempatik duruma sokup, yeni oluşumlara yer açalım  ve isteklerimiz gerçekleşsin..........
Meditasyon, Latince meditatio kelimesinden türetilmiş, sözcük anlamıyla birçok Batı dilinde "derin düşünme" anlamına gelmekte olan bir terim olup, sözlüklerde, "kişinin iç huzuru, sükûnet, değişik şuur halleri elde etmesine ve öz varlığına ulaşmasına olanak veren, zihnini denetleme teknikleri ve deneyimlerine verilen ad" olarak tanımlanır. 
 "Derin dusunme" içe dönmek ile mümkün. Çünkü aslında dışarıda pek bir şey yok, her şey içimizde. Dış  dünya sadece iç dünyanın aynası. Haydi birlikte içimize dönelim, güçlenelim, büyüyelim ve alalım. 

Tarih: 2 Ağustos 2012 Perşembe  
Saat: 19:00 - 20:00
Ücret: 20 tl
Yer: Anael Aile Merkezi 
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0