2 Aralık 2014 Salı

FLOW Coaching International “Ebeveyn Koçluğu Eğitimi”nin yeni modülü 12 Aralık’ta!




Geçtiğimiz hafta sevgili Özge Kopuz bizi Etiler de Happy Nest de  Flow Coaching İnternational ile tanıştırdı. Ebeveyn Koçluğu üzerinde kendini geliştirirken bizlerinde tanışmasını sağladı. Sevgili Tanya Vardar'lı hepimizin çok işine yarayacak, .Çocuklarımıza davranırken dikkat edebileceğimiz ipuçları verdi. Eğer sizlerde böyle bir eğitim almak isterseniz 12-13-14 Aralık da Flow Caoching İnternational 'de. Detayları aşağıda;


 DSC_4687






Kanada merkezli FLOW Coaching International, Amerika’nın en yetkin Ebeveyn Koçluğu Enstitüsü ACPI ile işbirliğine giderek çocuk yetiştirme ve “Ebeveyn Koçluğu” konusundaki birikimini Türkiye’deki anne babaların hizmetine sunuyor.
12-13-14 Aralık’ta gerçekleşecek eğitim programı kapsamında Türkiye’deki ilgili anne babaların başarılı ebeveyn koçları olarak yetiştirilmesi hedefleniyor.
Ebeveyn olmak, hem dünyanın en kutsal işi hem de en ağır sorumluluğu… Çocuklar onlara nasıl davranılırsa onu yansıtırlar. Çocuklarımıza yapacağımız doğru ebeveynlik, onların sağlıklı bir biçimde gelişmeleri ve gelecekte mutlu birer birey olabilmeleri için bu hayatta yapabileceğimiz en değerli yatırım.
ACPI ile işbirliği
FLOW Coaching International, Türkiye’de ebeveynlerin çocuklarıyla doğru iletişim kurabilmeleri konusundaki eğitim ihtiyacını göz önünde bulundurarak, Amerika’nın en yetkin Ebeveyn Koçluğu Enstitüsü (ACPI) ile işbirliğine gitti. FLOW, “Ebeveyn Koçluğu” konusundaki birikimini doğru ebeveynler olma yolunda bilgi sahibi olmak isteyen tüm anne babalara aktaracak. 3 gün sürecek eğitim, 12-13-14 Aralık’ta gerçekleşecek.
Programda neler var?
Program, ebeveynlere dört ana karakter özelliğinin anlatılması ile başlıyor. Doğru dinleme, gözleme, soru sorma, takdir edici sorgulama ve doğrulayıcı dil kullanma gibi farklı tekniklerin öğretildiği programda, her mizaçtaki çocuğun doğuştan getirdiği karakter özellikleri de masaya yatırılarak doğru davranış modelleri gösteriliyor.
Programda, doğrulayıcı dil kullanmanın önemini vurgulayan FLOW Coaching International Akademik Direktörü Talyaa Vardar “Aslında tüm çocuklar kendi getirdikleri özellikleri o kadar erkenden bize anlatmaya başlıyorlar. Dört aylık bir bebek bile karakter özellikleri hakkında bize ciddi ip uçları verebiliyor. İşte bu noktada farklı yaklaşımlar ve klasik olmayan bakış açılarıyla ebeveynlere çocuklarının ileride nasıl daha başarılı bireyler olabileceklerini anlatıyoruz” diyor.
Kaç gün sürüyor?
Ebeveynlik becerisini daha yukarı taşımak için düzenlenen program 3 gün sürüyor. Eğitimleri pekiştirmek içinse üç kez 1’er günlük seminerler düzenleniyor.
Kimler katılabilir?
“Ebeveyn Koçluğu” eğitimine, çocuklarıyla koçluk ve mentorluk yöntemiyle ilişki kurmayı arzulayan anne-babaların yanı sıra ebeveyn koçluğu konusunda kendisini geliştirmek isteyen koçlar da katılabilecekler.

Detay bilgi için: Banu Gözübüyük - bgozubuyuk@in-flow.co
Flow Coaching International - Tel: (212) 284 01 91
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0