9 Mayıs 2014 Cuma

LISTERINE® TOTAL CARE ile 6 Etki 1 Arada






Çoklu fayda sağlayan ilk Listerine®!

  100 yılın üzerindeki geçmişi ile Dünya’da ve Türkiye’de en çok tercih edilen ağız bakım ürünü LISTERINE®, en önemli 6 etkiyi birleştiren ilk sıvı ağız bakım ürünü LISTERINE® TOTAL CARE ile artık Türkiye’de tüm marketlerde...

“6 Etki 1 Arada” koruması ile çoklu fayda sağlayan ilk sıvı ağız bakım ürünü LISTERINE® 
TOTAL CARE:

Komple ağız hijyeni sağlar
Çürüğe karşı dişleri güçlendirir
Dişin doğal beyazlığını korumaya yardımcı olmak için tartar birikimini önler
24 saat ferah nefes sağlar
Diş etlerinin sağlıklı kalmasını sağlar
Plak oluşumunu azaltır

Gün boyu yemek yemek, elimizi ağzımıza götürmek gibi pek çok yolla bakteriler ağzımıza girer.  Bu bakteriler çoğalarak dişlerde birikir ve bakteri plağı oluşturur.  Bakterilerin oluşturduğu bakteri plağı; diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve ağız kokusunun başlıca nedenidir.  Bu bakteri plağından korunmak için sadece dişleri fırçalamak yetmez.
   Bakteriler diş fırçasının ulaşamadığı her yerdedir. LISTERINE® TOTAL CARE, diğer Listerine® çeşitlerinde olduğu gibi 4 esansiyel yağ içeren özel formülüyle ağzın tümünde bakteri plağı ile savaşarak etkin koruma sağlar. Kötü ağız kokusuna neden olan bakterilere etki ederek, nefesi tazeler ve uzun süre ferahlık verir. 

Çürüğe neden olan asitli içeceklere karşı tam koruma sağlar!

 Florür içeren özel içeriğiyle LISTERINE® TOTAL CARE diş minesini güçlendirir, dış etkilere karşı dişi daha dayanıklı hale getirir ve çürüğe karşı dişleri korur. Diş minesi erozyonunun en büyük sebeplerinden biri, dişlerin tüm yüzeylerine ulaşan asitli içeceklerdir.  Diğer florürlü ağız bakım ürünlerinden farklı olarak LISTERINE® TOTAL CARE, dişlerin tüm yüzeylerine ulaşır.  Diş minesinin etkili bir şekilde kendini onarabilmesini sağlar.

LISTERINE® TOTAL CARE, diş taşı oluşumunu azaltmak ve dişin doğal beyazlığını korumak için tartar birikimini azaltan özel bir içeriğe sahiptir. Leke oluşumunu önlemek için plak ve tartar birikimini azalttığı klinik olarak kanıtlanmış olan LISTERINE® TOTAL CARE, dişlerin daha temiz ve parlak olmasını sağlarken dişin doğal beyazlığını korur. 

Fırça ve diş ipinin ulaşamadığı alanlarda etkili olan LISTERINE® ürünleri günde 2 kez fırçalamadan sonra kullanıldığında komple ağız sağlığını korur.  Sadece bir kullanımda bakterilere karşı etkisini gösteren LISTERINE® komple ağız bakımı sağlar ve diş fırçalama sonrası ağızda kalan bakteri plağının yüzde 70’e kadarını temizler. 

www.listerine.com.tr 

Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0