10 Mart 2014 Pazartesi

MOLFIX’TEN YENİ DOĞANLARA ÖZEL BEBEK BEZİ



Molfix, yeni doğan bebeklerin ilk 3 hafta boyunca oluşacak göbek bağı hassasiyetine uygun olarak Yenidoğan Bebek Bezi’ni hazırladı. İdeal koruma ve bakımı sağlayan Yenidoğan Bebek Bezi, parfümsüz yapısı ile bebeklerin ilk günden itibaren yanında oluyor.

Bebeklerin neşeli ve eğlenceli yüzü Molfix’in Yenidoğan Bebek Bezi, göbek bağı oyuntusuyla bebeklerin göbek bağı bölgesinin enfeksiyon problemlerini azaltarak ilk günden mükemmel koruma sağlıyor.
Göbek bağı düşene kadar dikkatle korunması gereken, bebeklerin sağlığı için özel üretilen Molfix Yenidoğan Bebek Bezi, göbek bağı oyuntusuyla göbek bağının hava alarak daha hızlı iyileşmesini sağlıyor.
Bebeklerin ideal bakımı için Molfix Sensitive Parfümsüz Islak Havlu,  Yenidoğan Bebek Bezi ile Molfix satış noktalarında hediye paketi olarak sunuluyor. Bebeklerin hassas tenine zarar vermeyen Molfix Sensitive Parfümsüz Islak Havlu, bebeklerin cilt temizliğinde rahatça kullanılabiliyor.
Molfix’ten yeni doğan bebekler için göbek bağı bakım önerileri!
Ø Göbek bağı kuru tutulmalı, en az günde bir kez olmak üzere, tercihen her bez değişimi sonrası göbek bakımı yapılmalıdır.
Ø Bebek bezinin sık aralıklarla değiştirilmesi enfeksiyon riskini azaltır.
Ø Göbek bağı 1-3 hafta içerisinde düşer. Göbek bağının kendi kendine, vakti geldiğinde düşmesine izin verin.

Molfix’le ilgili daha fazla bilgiye  www.molfix.com  adresinden ulaşılabiliyor. 

Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0