18 Kasım 2013 Pazartesi

Yılbaşı hediyelerinizi Unicef’ten alın !!


 
Çocukların mutluluğuna ortak olun
 
UNICEF (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) yılbaşı heyecanını yardıma muhtaç çocuklar için desteğe dönüştürecek kampanyalar düzenliyor. Ölümcül hastalıklardan koruyan aşı, tedavi edici süt, sıtmayı önleyici cibinlik ve çadır gibi birçok alternatifin yer aldığı www.hayatverenhediyeler.org adresinden hediye alarak bu yılbaşı ihtiyaç sahibi çocuklara yardım edebilir, onları sevindirebilirsiniz.
 
 
Dünya genelinde çocuk haklarının iyileştirilmesi ve refah seviyelerinin yükseltilmesi için çalışmalar yürüten UNICEF, her yeni yıl öncesinde olduğu gibi bu yılbaşında da ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç çocukları sevindirecek hediye kampanyaları düzenliyor. UNICEF aracılığıyla çocuklara en anlamlı yılbaşı hediyesini vermek için www.unicefturk.org ve www.hayatverenhediyeler.org adreslerinden seçim yapabilirsiniz.
 
‘Hayat Veren Hediyeler’ isimli sitedeki her hediye ihtiyaç sahibi çocukların hayatlarını iyileştiren veya hayat veren ürünlerden oluşuyor. Siteden hediye alan herkese, hediyenin açıklamasının yer aldığı bir kart gönderiliyor. Hediye olarak satın aldığınız her ürün, UNICEF’in hizmet verdiği 150’den fazla ülkede, en çok ihtiyaç duyulan yere ulaştırılıyor. Sitede ölümcül çocuk hastalıklarına karşı aşılardan, tedavi edici süte, çadırdan, sıtmayı önleyici özel cibinliklere kadar pek çok hediye alternatifi bulunuyor.
 
"Hayat Veren Hediyeler" gerçektirler, hayat kurtarırlar, yaşam değiştirirler. Bu hediyeler yıl boyu UNICEF tarafından dünyanın her tarafında çocuklara ve yaşadıkları toplumlara dağıtılır.
Sevdiklerinize hediyelerimizden birini aldığınızda sizin onlara özel mesajınızın ve aldığınız hediyenin bilgisinin yer aldığı bir e-kart gönderilir. 

Detaylı bilgi için: www.hayatverenhediyeler.org   
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0