29 Ağustos 2011 Pazartesi

Deniz Akkaya: “Annelik, bencilliğin izlerini tamamen süpürüyor”


Hamileliği planlama aşamasından çocuk bakımına kadar her konuda zengin bir içerik sunan Hürriyet Yeni Anne dergisi, Eylül sayısında Deniz Akkaya’yı ağırlıyor. Son dönemde çocuk modası ve tiyatro çalışmalarıyla gündemde olan ünlü anne, daha önce hiçbir yerde dillendirmediği lohusalık depresyonunu, formda kalma sırrını, annelik itiraflarını ve Ayşe’ye dair en içten duygularını Yeni Anne’yle paylaştı.


Zengin içeriğiyle annelerin ve anne adaylarının yaşam rehberi olan Yeni Anne, Eylül sayısında kapağa Deniz Akkaya ile minik kızı Ayşe’yi taşıdı. Akkaya, röportajda soruları samimiyetle yanıtladı ve daha önce kimseyle paylaşmadığı lohusalık depresyonu hakkında sırlarını anlattı.

Minik Ayşe’nin iki yaşını doldurmaya yaklaştığı bugünlerde Deniz Akkaya, röportajda doğuma giderken tam 28 kilo aldığını itiraf ediyor ve bu kadar kısa zamanda formuna nasıl kavuştuğuna dair annelere ipuçları veriyor. Çocuk giyimi hakkında rahatlığı ön planda tuttuğunu belirten Akkaya, gelecekte Ayşe’nin giyimi ve tarzı hakkında hayallerini de anlatıyor. Anneliği tattıktan sonra hayatının tamamen değiştiğini söyleyen Deniz Akkaya, bebekle beraber bencilliğin izlerinin tamamen silindiğini belirtiyor. Merak edilen bu röportajın devamını Yeni Anne’nin Eylül sayısında okuyabilirsiniz.

Derginin röportaj yaptığı isimlerin arasında ayrıca Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin babacan Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut bulunuyor. Prof. Dr. Turgut, Şişli Etfal’deki yeniliklerden Aziz Yıldırım’ın sağlık durumuna kadar birçok konuda bilgiler veriyor. Yeni Anne’de ayrıca 3 çocuklu süper blogger Hayriye Koz yani nam-ı diğer Anne Kaz ile yapılmış bir röportaj da yer alıyor. Hayriye Koz, Yeni Anne’ye erken yaşta evlenip çocuk sahibi olması, iş hayatı ve blogunu anlatıyor. Arıkanlı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arıkanlı da başarı öyküsünü Yeni Anne okurları ile paylaşıyor.

Eylül sayısı dopdolu olan Yeni Anne’nin bu ay öne çıkan bir diğer konusu da burçlara göre hediye seçimi. Anne ya da anne adayına ne hediye alacağına karar veremeyenler için Astrolog Şenay Yangel’in hazırladığı burçlara göre hediye seçenekleri, hayat kolaylaştırıcı bir rehber olacak.

Bebeğe hoş geldin partisi vermek isteyenler de Yeni Anne’nin bu sayısında önemli bilgiler ediniyor. Bebeğe hoş geldin partisinden daha çok keyif almak isteyen anne adayları, Yeni Anne’nin Eylül sayısını kaçırmamalı.

Erkeklerin kadınlardan 10 beklentisi, selülit kabusu, istenmeyen gebeliklerin önlenmesi, prematüre bebekler ve çocuklarda okul heyecanı hakkında bilgi verici bir çok haberin bulunduğu Yeni Anne’nin bu ayki dosya konusu ise çocuklarda tatil dönüşü sendromu.

Okul heyecanı Yeni Anne’yi de sardı .
Dosya konusunda Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Sabri Yurdakul, Uzman Klinik Psikolog Göksu Telmaç ve Uzman Klinik Psikolog Sevgi Samar; tatilden dönen çocuğun okul düzenine ayak uydurması için ipuçları, tatil dönüşü depresyonu, okula gitmeme isteğini yenme yöntemleri konusunda anneleri bilgilendiriyor.

Derginin yazarları bu sayıda da yazılarına devam ediyor. Sibel Arna, Rüzgar’ıyla Sibel isimli köşesinde oğluyla yaşadıklarını aktarıyor, Uzman Klinik Psikolog Fiona Faraci yuvaya başlama sürecini ele alıyor, Nuran Çakmakçı da zorunlu eğitimin 5 yaşında başlayacağı bilgisini veriyor. Derginin yazar kadrosuna katılan ebeveyn ve aile koçu İlkiz Özcan Sönmez, insan ve hayalleri konusunu ele alıyor. Yeni Anne dergisi ayrıca, moda, bakım, ev ürünleri ve dekorasyon sayfaları ile birbirinden değişik ürünleri okuyucularıyla buluşturuyor.

Yeni Anne bu ay okul heyecanı yaşayan çocukları da unutmuyor ve annelere Okul Seçimi isimli eki hediye ediyor.

Tüm detaylar Yeni Anne Eylül sayısında…

Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0