18 Haziran 2010 Cuma

SENCER ALTUĞ' YU MİMLEMİŞ:)))

NASIL GİYDİRİYORUZ?

Altuğ spor giyinmeyi seviyor. Kışın ufak olduğundan tulum tercih ediyordu. Kendileri prematür olduğıundan, deli gibi kot pantalon aramıştım. Next 'e bulmuştuk. Şimdi  dışarı da şort ve tshirt, evde kısa kollu şort şeklinde tulum veya sadece body giymeyi seviyor.  Renkli özellikle de kırmızı , oğluşuma çok yakışıyor...Çorap üreticilerine de buradan sesleniyorum: Lütfen erkek çocukları için düz renk kırmızı çorap üretsinler!!!

Marka mı? Pazar mı? Semt butiği mi? Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz bebelere?

Altuğcuğuma kıyafetlerini Zara, mothercare, mark spencer, Gap ve tommy hilfiger 'dan alış veriş yapıyoruz. Pazarları dolaşmayı çok severim. Lakinbizim küçük adamın ebadına göre pek bir şey bulamadığımdan henüz pazardan oğluşuma birşey alamadım.

Haftada 3-5 defa makine döndüren çamaşır canavarlarının cicilerini ütülüyor musunuz?

Mutlaka ÜTÜLENİYOR...

Terlik mi sandalet mi?

HENÜZ SADECE SPOR yakkabı kullanıyoruz. sandalet ben sevmediğimden , sanırım oğluma da almam. Gap de parmak arası terlikler gördüm..ilk iş gidip, onlardan Altuğ'a almak , olacak...

Şapka sorun mu? Nasıl çözüyorsunuz?

Altuğ, prematüre doğduğundan tüm şapkalar büyük geliyordu. geçenlerde Zara dan aldığım şapka ile bu sorunumuzu da hallettik. Altuğ takarken de pek bir sorun yapmıyor.

Malum deniz mevsimi açıldı. Mayo kullanıyor musunuz? Öneriler?

Mayo kullanmıyoruz. Huggeisin mayo bezlerini kullanmayı düşünüyoruz. Mayolar da çok güzel.. belki dayanamayıp, alabilirimde:))

Biz de Ayaz bebeği mimleyelim... Bakalım o nereden giyiniyor?
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0